Gratis waardebepaling

Waarom bij ons verkopen of verhuren?

Door onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat de verkoop en verhuur van uw eigendom vlekkeloos verloopt. Wij zetten ons dagelijks in om uw vastgoed de spotlight te geven die het verdient. Bij ons geen gladde praatjes of vage voorwaarden, maar transparantie, eerlijkheid en bescheidenheid.

Headerfoto

Redenen om bij ons te verkopen of verhuren

 • Beste prijs icon

  Wij gaan voor de beste prijs

  Heb je nog geen flauw idee over de vraagprijs van je eigendom? Wij onderzoeken de prijzen in jouw regio en in de vastgoedmarkt. Op basis daarvan maken wij een realistische schatting van jouw eigendom op en bieden we jou een unieke verkoopsanalyse.

  Vraag nu uw gratis waardebepaling aan
  Foto beste prijs
 • Begeleiding icon

  Begeleiding van A tot Z

  Vanaf de eerste dag zetten wij ons volledig in voor jou een jouw vastgoed. Wij staan niet voor een bepaalde prijsklasse, wel voor persoonlijke service en kwaliteit. Onze aanpak is efficiënt en verfrissend eenvoudig. 24/7 staan we klaar voor elke vraag van onze klant, ook na het verkoop- of aankoopproces.

  Foto begeleiding
 • Marketing icon

  Unieke marketingstrategieën

  Wij zorgen voor een ongekende visibiliteit via een op maat gemaakte marketingaanpak op onze online en offline marketingkanalen. Ons aanbod staat in de kijker op alle grote vastgoedportaalsites en wij gebruiken onze eigen databank met potentiële kopers. Daarnaast zetten wij sterk in op onze social media kanalen met professionele vastgoedfotografie en video’s. We zijn ervan overtuigd dat de eerste stappen van een grote beslissing genomen kunnen worden met een swipe op je scherm.

  Maak nu een vrijblijvende afspraak
  Foto marketing
 • Netwerk icon

  Een ongezien netwerk

  Wij bouwen aan langetermijnrelaties en willen een vertrouwensband creëren met elk van onze partners, van klant tot bouwpromotor. We kennen de vastgoedsector door en door en nog belangrijker, de markt kent ons. Het resultaat na méér dan 30 jaar?
  Een erg uitgebreid, uniek netwerk.

  Foto netwerk

Overtuigd?

Vul het onderstaande formulier in & wij contacteren je voor een afspraak!

Maak hier een afspraak