Over ons

De zomer van 2016 betekent voor Delestré Immo de tevreden afsluiting van het dertigste werkingsjaar. Destijds opgestart als kleine speler op de vastgoedmarkt, groeide ons makelaarskantoor rond stichters Patrick Delestré en Bea De Ras ondertussen uit tot een belangrijke bemiddelaar in de bedrijfsmatige vastgoedmarkt en dit over het hele land. Deze dynamische aanpak in het commercieel vastgoed wenden wij ook aan op de markt van het residentieel vastgoed. Sedert eind 2016 versterkt dochter Stéphanie als erkend vastgoedmakelaar het team. Delestré Immo kiest er bewust voor dat elke kantoormedewerker alle aspecten tot in de puntjes beheerst. Op deze manier kunnen we onze klanten te allen tijde verder helpen, 7 op 7, met kennis, gedrevenheid en discretie. Dit is één van onze sterktes geworden door de jaren heen.

Begeleiding van A - Z

Vanaf dag één vliegt Delestré Immo er stevig in!
Van marktconforme waardebepaling tot actieve opvolging, al het nodige wordt gedaan voor een vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom tegen de beste prijs.

Gratis waardebepaling en advies

Wij vinden het onze morele plicht om mensen meteen goed te informeren en duidelijkheid te scheppen in een dossier. Een vlotte verkoop begint bij een correcte waardebepaling. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schatting om zodoende de marktconforme prijs van uw vastgoed te bepalen, en dit niet enkel van bedrijfs- en beleggingsvastgoed, maar ook van woningen, appartementen, nieuwbouw, garages en gronden.

Zorgeloos verkopen en verhuren

Wij beschikken over een uitgebreid klantenbestand dat door de jaren heen werd opgebouwd, en voeren op de gepaste wijze publiciteit. Zo vergroten we de kans dat uw vastgoed binnen de kortste tijd voor de beste prijs verkocht raakt. Wanneer u verkoopt, volstaat voor ons de inontvangstneming van uw sleutel. U hoeft verder niets te ondernemen. Wij zorgen voor een rondleiding, vragen alle nodige attesten aan en brengen elk administratief detail in orde.
We maken hieromtrent graag met u een vrijblijvende afspraak.

Team