Gratis waardebepaling

8 goede redenen om te verkopen via Delestré Immobiliën

Marktconforme prijsbepaling

Gratis marktconfome waardebepaling

Bij de verkoop van onroerend goed start alles bij een marktconforme prijsbepaling. Gezien de jarenlange ervaring van ons kantoor, kennen wij de vastgoedmarkt en de correcte prijs als geen ander.

Complete dossiersamenstelling

We stellen jouw verkoopsdossier samen

Meer dan ooit is een complete dossiersamenstelling van groot belang voor een succesvolle verkoop. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken, wij brengen alle nodige administratie voor u in orde.

Actieve opvolging

Dagelijkse opvolging

Uw dossier wordt door ons dagdagelijks opgevolgd en wij houden u hiervan regelmatig op de hoogte.

Marktconforme prijsbepaling

Jouw eigendom in beeld

Onze huisfotografen zetten jouw eigendom optimaal in de kijker. Zij staan dagelijks met heel veel enthousiasme klaar om elk pand te doen schitteren. Afhankelijk van het type vastgoed zorgen wij naast traditionele fotografie ook voor een onvergetelijke virtuele tour of sublieme luchtfoto's met drones // mastfotografie.

Marketing

Online en offline marketingstrategie

You only get one chance to make a great impression.
Wij voeren zowel digitaal als in het straatbeeld een gerichte marketingstrategie. Publiciteit op onze eigen website, de belangrijkste immosites waaronder Immoweb & Immovlan, Google, Facebook, Linkedin, Instagram, flyers in de bus, magazines, ... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij doen voor de verkoop van jouw eigendom.

Contact

A perfect match

Via onze database worden actieve zoekers spontaan gecontacteerd. Zo kunnen we snel 1-to-1 potentiële kandidaat-kopers aan uw eigendom matchen.

Geen resultaat = geen kosten

Samenstellen verkoopsovereenkomst

Dan is het nu tijd voor de volgende fase: de verkoop finaliseren. In dit document wordt de verkoop officieel vastgelegd. Terug tijd om het glas te heffen! Verkoop je via Delestré Immobiliën, dan wordt ook jouw notaris in dit proces betrokken.

Geen resultaat = geen kosten

Sold is our favorite four letter word

Je eigendom is verkocht, proficiat! Tijd om de verhuis te regelen. Ook na de verkoop kan u bij Delestré Immo steeds terecht voor vrijblijvend advies.

Verkoop uw vastgoed met hulp van Delestré Immobiliën

Maak nu een afspraak voor een gratis waardebepaling

maak een afspraak