Gratis waardebepaling
story header image

What the food - Frozen vegan meals in Ghent

Margaux Geeroms droomde al een tijdje van haar eigen pand met bijzondere uitstraling.
Als er één stad in Vlaanderen is, waar er unieke historische gebouwen en architectuur in overvloed zijn, dan is het wel Gent. En dus vond Margaux van ‘What the food’ haar droomlocatie,  meer bepaald in deze unieke parel in het hartje van de stad.

“ Dankzij Delestré Immobiliën vond ik dit uniek pand met erfgoedgevel in het hartje van Gent. Beneden is er een professionele keuken, erboven een instapklaar en ruim appartement met ook een groot terras. Hier kan ik mijn dromen waarmaken: mijn veganistische catering ‘What The Food’ verder uitbouwen in het hartje van Gent. “

Aan de eigendom gebeurden recent nog enkele renovaties, zodat Margaux weinig tijd hoefde te investeren in grote, structurele aanpassingswerken.
“We hebben enkele herstellingen gedaan om het gebouw op te frissen, samen met wat schilderwerken. Maar al bij al konden we er erg snel intrekken.”

Is jouw onderneming ook toe aan een nieuw kantoor of bedrijfsgebouw? Neem contact op en onze makelaars gaan samen met jou op zoek naar de ideale locatie.