Gratis waardebepaling
story header image

Sociale hub 'De Mallaard' in het hart van de Stad Ninove

De Mallaard, sociale stadshub.

Wie van het Clément Behnplein richting de Graanmarkt gaat, kan er niet naast kijken. In het groot prijkt vlak voor je "De Mallaard" sociale stadshub van de Stad Ninove.

Een ruim bedrijfspand werd de nieuwe thuisbasis van twee mooie sociale projecten. In de koelcellen van een vroegere traiteur heerst nu niets dan warmte. Delestré Immobiliën verhuurde deze sociale hub in het hart van de Stad Ninove. De sociale dienst van de Stad was al even op zoek naar een geschikt pand, in de directe buurt van het openbaar vervoer en het Sociaal Huis.
 

Via de atelierwerking van project Werklift worden de deelnemers in een realistische werkomgeving ondergedompeld, waardoor ze in een korte periode kunnen proeven van verschillende jobs. Dat maakt de stap naar betaalde tewerkstelling een heel stuk kleiner. De Provincie Oost-Vlaanderen ondersteunt via haar subsidiereglement lokale besturen die investeren in de doorstroom van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar duurzame tewerkstelling. Ninove kon voor de opstart van Werklift dan ook rekenen op een provinciale subsidie.

Dankzij de combinatie van een toplocatie, alle faciliteiten en voorzieningen die je werkdag aangenamer en efficiënter maken, is de Mallaard een unieke plek om te werken die duidelijk in de smaak valt bij de deelnemers.

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom?
Zo weet u meteen hoeveel uw eigendom nu écht waard is.

Contacteer ons via stephanie@immodelestre.be of 054 33 62 52.

Bron: www.ninove.be