Gratis waardebepaling
story header image

Nieuwe start voor de dynamische firma Detha Doors in Roosdaal op de Ninoofsesteenweg

Detha Doors is een jonge, dynamische onderneming. Wanneer u op zoek bent naar betaalbare kwaliteit en een ruime keuze aan deuren dan bent u bij Detha Doors aan het juiste adres. Dankzij hun ruime expertise levert Detha Doors enkel topproducten. In hun gamma vindt de klant zowel binnen -als glazendeuren naar ieders smaak en budget. Bovendien werken zij met hun eigen, ervaren plaatsingsdienst die het karwei netjes voor u afwerkt.
Een nieuwe uitvalsbasis, waar het bedrijf van niemand afhankelijk was en waar het volledige bedrijf kon ondergebracht worden, drong zich op. Zaakvoerder Dieter De Thaey deed hiervoor beroep op de expertise van Delestré Immobiliën.

Dieter De Thaey:  “Het bleek niet eenvoudig om een geschikte locatie te vinden. Er waren een aantal specifieke eisen waaraan het moest voldoen. Uiteindelijk klopten we aan bij Delestré Immobiliën. We hebben ons bedrijf voorgesteld en onze plannen uit de doeken gedaan. We voelden meteen aan dat ze snapten waar we naartoe wilden.”

Over de samenwerking met Delestré Immobiliën is Dieter alleszins zeer te spreken.
Dieter De Thaey: “Delestré Immobiliën was eigenlijk één van de weinige spelers die echt luisterde naar wat we voorogen hadden en die actief meedacht en oplossingen zocht. Ook de manier van communiceren en aanpakken was top.
Ze gingen heel proactief te werk. Het is natuurlijk ook een groot voordeel dat ze een uitgebreide portefeuille en netwerk hebben door hun jarenlange ervaring. Kortom, een geslaagd verhaal!”

Een nieuw handelspand? Je vindt het met de hulp van Delestré Immobiliën. 
Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars.