Gratis waardebepaling
story header image

H2i - Een hippe foodmarket voor de Stad Aalst

H2i omschrijft zich als een hippe foodmarket. En wij kunnen dat alleen maar beamen!
Eind 2016 openden Ignace en Hilde hun winkel op de Hopmarkt in Aalst. “Ik ben handelsingenieur van opleiding maar toen ik mijn man Ignace leerde kennen, hebben we de stap gewaagd”, vertelt Hilde. “Naast onze winkel in Aalst, zijn we toen ook gestart met een centrale keuken in de Driesleutelstraat. Hier werken 6 mensen, waaronder 3 koks, om onze gerechten klaar te maken. Alle maaltijden worden in eigen huis bereid.”

Diversiteit van topkwaliteit

Omdat de zaak in Aalst erg goed draait, besliste het koppel om ondertussen ook een tweede winkel in Sint-Katherina-Lombeek te openen. “We merken dat de mensen steeds minder vaak koken”, vertelt Hilde. “Een klaargemaakte bloemkool gaat sneller over de toonbank dat een vers exemplaar. En die lekkere maaltijden, combineren we met onze eigen slagerij. Tegelijk bieden we ook groenten, fruit en kazen aan. Ignace trekt naar de vroegmarkt om er zelf het fruit en groenten uit te kiezen dat we aanbieden aan onze klanten. Eigenlijk zijn we ook een beetje een kruidenierswinkel.”

Professionele begeleiding

De toplocatie van H2i in het centrum van Aalst, is niet toevallig gekozen.

“Ik ben dan ook heel blij dat ik hier samen met Delestré Immobiliën een pand heb gevonden om onze eigen zaak te starten. De samenwerking verliep heel goed, Patrick Delestré, en ik hielden een erg vlot contact. Ik kon steeds met mijn vragen bij Delestré Immobiliën terecht, zelfs in het weekend. Als ondernemer kreeg ik van hen veel hulp en begeleiding. De jarenlange ervaring van Patrick was hier een ongelofelijk pluspunt”

Een nieuw handelspand? Je vindt het met de hulp van Delestré Immobiliën. 
Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars.