Gratis waardebepaling
story header image

Bakkerij Diemas opent een nieuwe zaak in De Panne met hulp van Delestré Immo

Vandaag is Bakkerij Diemas met twaalf verschillende vestigingen niet meer weg te denken aan de Belgische kust. Met de hulp van het team van Delestré Immobiliën vond Diemas de ideale locatie in De Panne op de Zeelaan. Het verhaal van Diemas is een verhaal van een bakkersfamilie met een passie voor bakken en een liefde voor de zee. De geschiedenis van de familie start in 1968 met een bakkerij in Melsele in het hart van het Waasland. Maar de roep van de zee is heel sterk. De oprichter Dierinck Marcel en zijn gezin verhuizen naar een bakkerij in Sint-Idesbald, de eerste winkel van een hele reeks aan de kust. Het is het begin van een nog groter verhaal. Diemas bestaat reeds 50 jaar en is vandaag een dynamisch geheel aan verschillende winkels aan de kust die stuk voor stuk de familietraditie en de liefde voor de bakkersstiel omarmen.

Het verkooppunt in De Panne opent de deuren in de Zeelaan op een bijzonder aantrekkelijke locatie. “De ligging is voor ons van doorslaggevend belang”, vertelt Paul.
“Het hoekpand dat Delestré Immobiliën ons voorstelde, was op dat vlak meteen een schot in de roos. Een hoekpand vlakbij de Zeedijk betekent veel zichtbaarheid en veel passage, en dat is een buitengewone troef. Er waren nog enkele aanpassingen nodig aan het pand, maar het aanbod van Delestré Immobiliën was zodanig interessant dat we die investering er graag bij namen.”

Op zoek naar een geschikt pand voor jouw zaak? Vind het samen met Delestré Immobiliën. 

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars.