Gratis waardebepaling

Energiezuinig handelsgelijkvloers, showroom of kantoor, gelegen in de stijlvolle nieuwbouwresidentie ‘PALAZZO’. Het pand heeft een opp. van 240 m² (7 meter gevel langs zijde Nicolas Mengelelaan).
Vlotte verbinding Knokke-Blankenberge (passage tram).
Optioneel: héél bijzonder aan het pand is dat er een optioneel te huren een laad en loskade is (achterkant Vlamingstraat 48 ) en daarmee ook een parkeerplaats voor 2 wagens (de hoogte is ev. voldoende voor bestelwagens).
Dit betreft een ideaal pand voor een showroom, winkel, praktijk + werkplaats, kantoor, … met een zeer commerciële ligging gezien de passage van de tram, wagens etc. Gelegen vlakbij: AD Delhaize, Zeeman, VanHaren. Lidl, ALDI, horeca etc.

Het pand wordt eind maart opgeleverd en de afwerking staat gepland voor juni 2024. De huurder zal zelf enkel nog voor de inrichting/verlichting moeten zorgen. De ruimte wordt verwarmd met Warmtepomp op Lucht en Hybride pomp. Er is een toilet en kitchenette voorzien. Overdracht van de sleutel is mogelijk vanaf 1 juli.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.950 euro voor de Nicolas Mengelelaan 19. De huur voor de Vlamingestraat (OPTIONEEL- zijnde berging en laadkade en 2 autostaanplaatsen, plaatsen laadpaal mogelijk) bedraagt 300 euro per maand.

Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in (Knokke)Heist?
Contacteer info@immodelestre.be of 054 33 62 52.
www.immodelestre.be

Details

Eigenschappen

Handelsoppervlakte 240 m²
Bouwjaar 2022
Bebouwing gesloten

Stedenbouwkundige gegevens

Overstromingsgebied Nee

Algemeen

Referentie spir6280
Vrij op onmiddellijk
Omgeving Stad

Bebouwing

Algemene staat Nieuwe staat
Bouwjaar 2022
Bebouwing gesloten
Handelsoppervlakte 240 m²
Gevels 2

Ruimtelijke ordening

G-score Onbekend
P-score Onbekend
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgevoelig Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Locatie

Interesse? Neem contact met ons op