Gratis waardebepaling

Hof van Saeys biedt de kans aan ondernemers, handelaars en vrije beroepen om deel uit te maken van dit nieuwe, moderne stadskwartier en te profiteren van de commerciële levendigheid die hier vanaf 2024 zal opborrelen.
Geniet van een topligging in het centrum, met alle faciliteiten op wandelafstand, in dé winkelwandelstraat van Dendermonde.
Hof van Saeys biedt 1.400 m² aan commerciële ruimtes voor winkels, kantoren, vrije beroepen of horeca en geeft u dé kans om uw ondernemersdroom waar te maken!
Units van 100 m² - 600 m² met uitstekende zichtbaarheid en grote vitrines. Ideaal voor mode, interieur, persoonsverzorging, kantoren, apotheek, medische beroepen ….Horeca gelegenheid (unit H), met terras aan het water. Ruime ondergrondse parking met inrit via Oude Vest en centraal stijgpunt via het binnenplein.
Casco oplevering. Prijzen exclusief BTW en kosten. De verhoogde plafonds en brede vitrines trekken het daglicht overvloedig binnen. Dankzij de zichtlocaties op de Oude Vest, de waterloop of het stadsplein garandeert u zich van een hoge mate van passage.

Details

Eigenschappen

Handelsoppervlakte 148 m²
Gevelbreedte 23 m

Stedenbouwkundige gegevens

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied

Algemeen

Referentie spir6101
Vrij op bij oplevering
Omgeving Stad

Bebouwing

Algemene staat Nieuwe staat
Handelsoppervlakte 148 m²
Gevelbreedte 23 m

Ruimtelijke ordening

G-score Onbekend
P-score Onbekend
Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied

Locatie

Interesse? Neem contact met ons op