Gratis waardebepaling

Karaktervolle opbrengsteigendom te koop in het centrum van Antwerpen vlakbij de Keyserlei, de Meir, Rooseveltplaats, Centraal Station, etc.. Het commercieel gelijkvloers heeft een constante passage en super zichtbaarheid het hele jaar door met handelszaken zoals Veritas, SN3, Laura Ashley, Brico, KBC bank, Manpower, T Interim in de directe omgeving. Het pand is volledig gerenoveerd, instapklaar en heeft een totale oppervlakte van ca. 210 m², inclusief mezzanine van 60 m² en is verhuurd met een handelshuurovereenkomst aan 5.900 euro per maand.
De winkel is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer (vlakbij Rooseveltplaats) en er is voldoende parkeergelegenheid in de onmiddellijke omgeving (Qpark-Keyserlei, Qpark-Astridplein,..).Dit pand is ideaal als investering. (Door de heraanleg van het Operaplein, naast het reeds bestaande premetrostation komt er ook een autotunnel, ondergrondse parking en fietsenstalling die samen één architecturaal geheel zullen vormen. Op de Leien gaan de auto’s ondergronds, net voor de Keyserlei en komen weer boven ter hoogte van de Korte Winkelstraat, dit met twee rijstroken in beide richtingen. Bovengronds zal hier een groene ruimte aangelegd worden met enkel een weg voor plaatselijk verkeer en tramlijn). Gevelbreedte : ca. 6,5m -de verkoopprijs is 1.500.000 euro
Wenst u meer informatie over deze verkoop? Aarzel zeker niet om ons te contacteren via 054 33 62 52 of info@immodelestre.be Wij hopen alvast uw interesse te vernemen.

Details

Eigenschappen

Handelsoppervlakte 210 m²
Bebouwing gesloten

Stedenbouwkundige gegevens

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

Algemeen

Referentie spir3326
Aanvulling (sub)type Luxueus
Opbrengstgebouw Ja
Vrij op bij akte na betaling

Bebouwing

Algemene staat Uitstekende staat
Bebouwing gesloten
Opbrengstgebouw Ja
Oppervlakte gelijkvloers 120 m²
Handelsoppervlakte 210 m²

Comfort

Aansluiting telefoonlijn Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja

Financiële info

Maandelijkse huurprijs 5900.00

Ruimtelijke ordening

G-score Onbekend
P-score Onbekend
Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen uitgebracht Nee
Voorkooprecht op dit goed Nee
Verkavelingsvergunning verkregen Nee

Locatie

Interesse? Neem contact met ons op