Gratis waardebepaling

Bent u op zoek naar een commerciële ruimte die geniet van een hoge visibiliteit langs de Kattestraat in Aalst? Dit handelspand is uiterst vlot bereikbaarheid, zowel met de auto, als met het openbaar vervoer. Gelegen in het winkelhart van Aalst, vindt u restaurants, winkels, onderwijs en recreatie in de directe omgeving van het pand. Op het gelijkvloers bevindt zich een multifunctionele handelsruimte met een totale oppervlakte van 170 m² die ingedeeld is als volgt: een open ruimte.
Op de eerste verdieping zijn er drie grote afzonderlijke ruimtes bruikbaar als stockruimte/sociale ruimte en een afzonderlijke keuken. Op de tweede verdieping zijn er vier afzonderlijke ruimtes bruikbaar als stock/sociale ruimte. Alle moderne voorzieningen zijn aanwezig: alarm, airco, automatisch rolluik, geïsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas, … De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.500 euro + ov ten laste van de huurder. Retailers in de buurt: ‘Esprit’, ‘Opticien Alain Afflelou’, ‘Hans Anders’ ... Kelder aanwezig. Parkeergelegenheid op wandelafstand.
Onmiddellijk beschikbaar. Benieuwd naar dit bedrijfsvastgoed te huur in Aalst? Contacteer info@immodelestre.be of 054 33 62 52.
www.immodelestre.be

Details

Eigenschappen

Handelsoppervlakte 170 m²
Bebouwing gesloten

Stedenbouwkundige gegevens

Overstromingsgebied Nee

Algemeen

Referentie spir6364
Vrij op onmiddellijk
Omgeving Stad

Bebouwing

Algemene staat Goede staat
Bebouwing gesloten
Oppervlakte gelijkvloers 170 m²
Handelsoppervlakte 170 m²
Verdiepingen 2
Gevels 2

Comfort

Type keuken Geïnstalleerd
Centrale verwarming Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Waterleiding meter Individuele meter
Elektriciteitsmeter Individuele meter
Aansluiting aardgas Ja
Aardgas meter Individuele meter

Ruimtelijke ordening

G-score Onbekend
P-score Onbekend
Effectief overstromingsgevoelig Nee

Locatie

Interesse? Neem contact met ons op