Gratis waardebepaling

Den Botanikken Hof brengt u paradijselijk wooncomfort.
Zoekt u naar wonen in luxueuze rust, comfortabele leefruimtes met rijke lichtinval en kwalitatieve afwerking, sociale contacten met medebewoners in de riante binnentuin, …?
Dan eindigt uw queeste wellicht op het Bauwensplein in Aalst.
LIGGING. ‘den Botanikken Hof’ vindt u aan de recent vernieuwde Bauwensplaats en de Cumontstraat. Dat is pal in het stadscentrum van Aalst en op wandelafstand van de belangrijkste voorzieningen.
ARCHITECTUUR. Oud en nieuw versterken elkaar. Den Botanikken Hof is een huwelijk van nieuwbouw 'Den Botaniek' en renovatie 'De Dokterswoning'. De architectuur van het nieuwbouwvolume zet zich in zijn materiaalkeuze bewust af van het beschermde gebouw aan de Cumontstraat. De gevels zijn opgetrokken in een donkere gelijmde baksteen met strak afgelijnde raamopeningen. Dat terwijl de voorgevel van het herenhuis een witte gevelpleisterafwerking krijgt.
ONDERGRONDSE PARKING.
Onder het woonproject komt een beperkte ondergrondse parking van 22 plaatsen. Door deze oppervlakte te beperken, blijft een deel van de tuin in volle grond. Zo kunnen de hoogstammige bomen bewaard blijven en verhoogt de infiltratiemogelijkheid van het terrein.
** Alle vermelde prijzen zijn telkens exclusief BTW en aankoopkosten.

Beschikbaarheid

Unit Type Verdieping Opp. Tuin Slpk Prijs Plan Link
** in optie - high-end app. botanikken hof 2e verdieping Appartement 0 67m2 Ja 1 In optie NVT Meer info ›
Unit Type Verdieping Opp. Tuin Slpk Prijs Plan Link
** in optie - high-end app. botanikken hof 2e verdieping Appartement - 67m2 - 1 In optie - Meer info ›

Locatie

Interesse? Neem contact met ons op