Gratis waardebepaling
story header image

De Gekroonde Hoofden - ‘The place to be' om ribbetjes te eten in een historische setting’

Het bekende Gentse ribbetjesrestaurant De Gekroonde Hoofden opende een tijdje geleden een restaurant in Aalst. Delestré Immobiliën vond voor hen de uitgelezen locatie in de Molenstraat te Aalst op 50 meter van concullega Mozart. De Gekroonde Hoofden vestigde zich vlak naast ‘De Werf’ in Aalst in een prachtig historisch pand. En daarmee kwam de grote droom van Isabelle De Vleeschauwer, één van de vennoten van De Gekroonde Hoofden, uit.

“Ik werk al 15 jaar in De Gekroonde Hoofden in Gent, maar ik ben afkomstig uit Aalst. De vorige eigenaar had geen ambitie om meer restaurants te openen, hij was tevreden met wat hij had in Gent. Nadat hij is gestorven hebben we het restaurant een paar maanden draaiende gehouden en dan hebben we met twee vennoten beslist om het over te nemen. Ik wou meedoen op één voorwaarde: er moest een tweede De Gekroonde Hoofden komen in Aalst”, zegt Isabelle.


“De makelaar kon tien alternatieven voorgesteld hebben, maar vond ons juist die éne optie. Het pand wordt gekenmerkt door zijn uniek karakter en leuke ligging. Ik vind het heel sterk dat hij die inleving had. Zoiets gaat verder dan helpen. Het gaat om finesse. Om de feeling de juiste partijen te betrekken bij het juiste pand.”

Op zoek naar een geschikt pand voor jouw zaak? Vind het samen met Delestré Immobiliën. Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars.