Gratis waardebepaling

Luxueus kantoor midden in het groen en toch vlot bereikbaar.
Onderging een volledige renovatie in 2020 en is voorzien van alle hedendaagse faciliteiten. Het kantoor heeft een gemeenschappelijk gelijkvloers met 2 ruime vergaderzalen, bar, keuken, WC’s en zithoek. Vlotte parkeergelegenheid met 2 eigen parkeerplaatsen (één met laadstation) en 4 gedeelde parkeerplaatsen (3 laadstations). Bovendien is het een rustige straat waar makkelijk zonder schijf geparkeerd kan worden.
Gezellig terras en garage met moderne kleedkamer met douche (2021). Gezellig terras buiten en gelegen in rustige straat met voldoende parkeerplek. Het kantoor is volledig uitgerust (alarm, camerabewaking en airco) en heeft bovendien 51 zonnepanelen aangesloten op de gemeenschappelijke teller.
Het eerste verdiep is verdeeld in 2 vleugels waarvan één vleugel reeds verhuurd is aan een digital agency (Conversal). De rechtervleugel is volledig ter beschikking voor de huurder en omvat 10 tot 12 werkplekken, inclusief 2 vergaderzalen. Op hetzelfde verdiep is er ook een extra uitgeruste keuken.
De kantoorruimte wordt volledig bemeubeld verhuurd (inclusief bureau’s, bureaustoelen en inbouwkasten). Inclusief zijn sleutels, badges, onderhoud omgeving, gebruik gemeenschappelijke toestellen en internet.
Vlot gelegen in een zijstraat van de Brusselbaan (Aalst – Asse), niet ver van het “Zandtapijt” te Hekelgem en op een boogscheut van het oprittencomplex van de E40.
Gemeenschappelijke kosten worden 40/60 (gas, water, elektriciteit) gedeeld met de collega-huurder. Mogelijkheid tot plaatsen publiciteit aan straatkant. Het kantoor is beschikbaar vanaf 1 april 2024.

Details

Eigenschappen

Handelsoppervlakte 280 m²
Bouwjaar 2008
Terras 35 m²

Stedenbouwkundige gegevens

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied

Algemeen

Referentie spir6288
Aanvulling (sub)type Luxueus
Vrij op onmiddellijk
Omgeving Stadsrand

Bebouwing

Algemene staat Uitstekende staat
Bouwjaar 2008
Renovatiejaar 2020
Terras 35 m²
Handelsoppervlakte 280 m²

Comfort

Type keuken Geïnstalleerd
Type badkamer Ingericht
Dubbel glas Ja
Alarm Ja
Aansluiting telefoonlijn Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja

Overige info

Tuin Ja
Inrichting tuin Enkel Gazon

Ruimtelijke ordening

G-score Onbekend
P-score Onbekend
Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
Meest recente bestemming Woongebied

Locatie

Interesse? Neem contact met ons op