Gratis waardebepaling

Goed gelegen commercieel gelijkvloers (horeca), gelegen in de Burchtstraat in Ninove, vlakbij de Centrumlaan. Dit pand heeft een oppervlakte van 120 m² en een gevelbreedte van 11 m.
De zeer centrale ligging, in combinatie met het ruime terras (met overdekte zonnetent) aan de voorzijde (ca. 24 plaatsen), zorgen voor veel passage, visibiliteit en een groot potentieel voor uw horecaconcept. Het gelijkvloers heeft een opp. van 120 m² en is piekfijn onderhouden. De indeling is als volgt: verbruikszaal (ca. 34 zitplaatsen), keuken met 2 dampkappen, toog met frigo’s, dubbel sanitair. Afzonderlijke meters voor elektriciteit en aardgas. Vrij van brouwer. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder. De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.250 euro. De gegeven opp. zijn louter informatief en houden geen juridische verbintenis in. EPC LABEL C.
Stroomt er ondernemersbloed door uw aderen? Bent u op zoek naar de ideale locatie om uw horecadroom waar te maken regio Ninove? Aarzel niet en leg uw afspraak vast en ontdek meer troeven ter plaatse! www.immodelestre.be

Details

Eigenschappen

Handelsoppervlakte 120 m²
EPC Label C

Stedenbouwkundige gegevens

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja

Algemeen

Referentie spir5451

Bebouwing

Algemene staat Goede staat
Handelsoppervlakte 120 m²
EPC label C

Comfort

Aansluiting telefoonlijn Ja
Aansluiting internet Ja
Aansluiting waterleiding Ja
Elektriciteitsmeter Individuele meter
Aansluiting aardgas Ja
Aardgas meter Individuele meter

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja

Locatie

Interesse? Neem contact met ons op